11.11.2023

Unutulmaz bir fuar haftası

test

Münih, Nürnberg, Grafenau - Almanya'da aynı anda bir dünya prömiyeri ile onurlandırılan üç yer. Komax ve Schleuniger ticaret fuarlarında ilk kez birlikte boy gösterdi ve son teknoloji çözümleriyle ziyaretçileri heyecanlandırdı. İşte heyecan verici bir ticaret fuarı haftasına bir bakış.

"Otomatik tel işlemede devrim yaratma girişimimizde ileriye doğru büyük bir adım attığımızı görmek harika!" Komax Group CEO'su Matijas Meyer'in Almanya'da yoğun bir fuar haftasının ardından verdiği tatmin edici karar buydu. Kasım ayı ortasında Komax Group, toplam 1.800 m²'lik üç fuar standında eş zamanlı olarak yenilikçi çözümlerini sundu. Münih'teki productronica, Nürnberg'deki SPS ve Grafenau'daki Komax SLE'nin In-House Show'unda ziyaretçilere sadece günümüz tel işlemenin değil, aynı zamanda geleceğin neler getireceğinin de canlı bir sunumu yapıldı.

Tek bir kaynaktan çözümler

Bu etkinliklerde Komax ve Schleuniger ilk kez birlikte yer aldılar ve üç (Nürnberg) veya dört (Münih ve Grafenau) fuar gününde binlerce ziyaretçiyi çeken bir yenilik ve teknoloji dünyasına daldılar. Sadece tek tek ürünler değil, tüm değer zincirleri mercek altındaydı: Schleuniger ile güçlerini birleştiren Komax Group artık Komax, Schleuniger, adaptronic, Cirris, DiIT ve WUSTEC markalarını kapsayan benzersiz genişlikte bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip. Müşteriler böylece değer zincirleri boyunca tüm çözümlerden tek bir kaynaktan faydalanabilmektedir.

Üretkenlik ve esneklikte artış

Komax Group, üç fuarda da ziyaretçilere çözümlerinin üretkenliği ve esnekliği artırırken kaliteyi de ilk seferde sunduğunu göstermeyi başardı. Münih'te şu alanlardaki çözümlere odaklanıldı: yüksek voltaj (e-mobilite), yüksek karışım - düşük hacim (küçük partiler), seri üretim, yeni IQC teknolojisi ile seri üretim (hızlı kurulum ve değiştirme) ve üretim planlama (yazılım çözümleri). Buna ek olarak Komax Group, diğer şeylerin yanı sıra maliyetleri düşürürken süreçleri optimize etmeye yarayan kapsamlı hizmet yelpazesini de sundu.

Nürnberg'de ana vurgu, kontrol kabini yapımı için tel işleme alanındaki yenilikler üzerineydi. Komax Group, çözümlerinin kontrol kabini kablolama sürelerinin %80'e kadar kısaltılmasına ve böylece maliyetlerin önemli ölçüde azaltılmasına nasıl olanak sağladığını gösterdi. Grafenau'daki In-House Show'da da Komax ve Schleuniger, veri kablolarının işlenmesi ve kalite izleme alanındaki en son teknolojileri sundu.

Komax ve Schleuniger'in bu ilk ortak katılımı büyük bir başarıydı ve bunu çok daha fazlasının izleyeceği kesin.

Binova

Admin

test

© 2024 Binova All rights reserved.